Skip to ContentSkip to Navigation
Wubbo Ockels School for Energy and Climate Agenda

Meet & Greet 'Water': Interdisciplinary take on current water issues

Wanneer:do 19-09-2024 09:30 - 12:30
Waar:House of Connections, Grote Markt 21, Groningen
Meet & greet 'Water'

Beste onderzoeker,

Op 19 september 2024, van 09:30 uur tot 12:30 uur, organiseert de Rijksuniversiteit Groningen een Meet & Greet, speciaal voor onderzoekers van verschillende faculteiten en externe organisaties die zich bezighouden met het thema ‘water’. Het doel van dit evenement is om in een inspirerende omgeving kennis te maken en om actuele maatschappelijke vraagstukken over water op een interdisciplinaire manier te verkennen.

Het programma begint met een keynote, gevolgd door rondetafelgesprekken waarin specifieke watergerelateerde onderwerpen worden besproken. Dit biedt een unieke kans om inzichten te delen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Na afloop van de gesprekken staat er een verzorgde lunch klaar, waarbij je de kans krijgt om informeel verder te netwerken en ideeën uit te wisselen.

De locatie van het evenement is het House of Connections in Groningen (Grote Markt 21). Ben je nu al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om je vooraf aan te melden via deze link of de knop onderaan deze mail. Gedetailleerde informatie over het programma volgt in de officiële uitnodiging. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via e-mail.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op 19 september in het House of Connections!

View this page in: English