Faculteit Rechtsgeleerdheid lanceert nieuwe webpagina’s over toegekende beurzen en subsidies
De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit heeft onlangs een aantal nieuwe webpagina’s toegevoegd aan het onderzoeksgedeelte van haar website. Belangstellenden kunnen op die pagina’s terecht voor informatie over beurzen en subsidies die aan medewerkers van de faculteit zijn toegekend.
Persoonsgebonden beurzen en consortiumprojecten
Wie de pagina ‘Toegekende beurzen en subsidies’ op de site van de Faculteit Rechtsgeleerdheid bezoekt, kan kiezen tussen twee buttons: ‘Persoonsgebonden beurzen’ en ‘Consortiumprojecten’. De eerste leidt naar de diverse financieringen die zijn toegekend aan individuele medewerkers van de faculteit, waaronder ERC-Laureaten, het Niels Stensen Fellowship, Veni-beurzen en Gratama Subsidies.
De tweede button leidt naar financieringen die zijn toegekend aan projecten waaraan één of meerdere medewerkers van de faculteit hebben meegewerkt, in samenwerking met collega’s van andere faculteiten of onderzoeksinstituten. Daarbij kan worden gedacht aan Horizon 2020-projecten, de zogeheten Marie Curie Doctoral Networks en projecten van de Nationale Wetenschapsagenda.
Vaste opbouw
De teksten op de pagina’s van ‘Toegekende beurzen en subsidies’ kennen allemaal dezelfde opbouw: bovenaan wordt uitleg gegeven over de precieze toedracht van het project. Daaronder wordt vermeld wat de duur van het project was/is, hoeveel subsidie er toegekend is gekregen, vanuit welke instantie dat bedrag is verkregen en welke collega(‘s) van de Faculteit Rechtsgeleerdheid over het project kunnen worden gecontacteerd. Tot slot wordt overal vermeld op welke website(s) er aanvullende informatie over het project te vinden is.
Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.
Laatst gewijzigd: | 16 januari 2025 16:46 |
Meer nieuws
-
16 december 2024
Liekuut | Alette Smeulers: ‘Schending van mensenrechten gaat óók over ons’
'Mensenrechten zijn niet politiek, maar we maken wel op politieke basis de keuze om ons wel of niet uit te spreken: wél tegen Rusland, niet tegen Israël.’ Dat is gevaarlijk, zegt Alette Smeulers, hoogleraar internationale misdrijven. ‘Als we toestaan...
-
18 november 2024
Groter dan femicide alleen - de rol van gender in geweld
In de media en in de politiek is er steeds meer aandacht voor femicide. Zo is er een wetsvoorstel om psychisch geweld strafbaar te stellen. Martina Althoff, universitair hoofddocent Criminologie, juicht dat toe, maar is tegelijkertijd ook kritisch....
-
17 september 2024
Auto's zonder bestuurder: wie is er aansprakelijk als het misgaat?
Zelfrijdende auto’s worden de komende jaren mogelijk steeds meer onderdeel van het straatbeeld. Maar wie is er aansprakelijk als het fout gaat?