Universiteitsbibliotheek Hulp Pure support FAQ Pure Affiliaties en auteurs-ID Auteurs-ID (ORCID)

Waarom lukt het mij niet om mijn ORCID toe te voegen aan Pure?

Er is een tijdelijk probleem met de koppeling tussen ORCID en Pure, indien je gebruik maakt van Google Chrome of MS Edge. Dit probleem doet zich niet voor met andere webbrowsers, zoals bijvoorbeeld Firefox.
Je kunt je ORCID-nummer doorsturen na pure rug.nl. Dan koppelen wij je ORCID aan je Pure-account.