Universiteitsbibliotheek Hulp Hora Finita support Veelgestelde vragen Hora Finita Veelgestelde vragen Hora Finita Toegang

Ik ben lid van de lees-/beoordelingscommissie. Hoe kan ik inloggen in Hora Finita?

Je ontvangt een e-mail met een link naar het beoordelingsformulier. Op die pagina moet je een beveiligingscode aanvragen door op de knop “Request code by e-mail” te klikken. Je ontvangt de code dan in je e-mail.

beveiligingscode-via-mail

Onder deze knop verschijnt een veld waarin je de ontvangen code kunt invoeren.

decoratieve afbeelding