Universiteitsbibliotheek Hulp Hora Finita support Veelgestelde vragen Hora Finita Veelgestelde vragen Hora Finita Informatie voor ondersteuners

Informatie voor UB stafmedewerker

• Hoe een nieuwe secretaresse toevoegen aan Hora Finita

• Zoek in Hora Finita, onder Gebruikers, Handmatige gebruikers op p-nummer naar de secretaresse.
    • Als de secretaresse niet bekend is, klik onder in de pagina op Nieuw.
    • Vul in bij Algemeen, persoon het p-nummer.
    • Selecteer de juiste persoon en vul bij Rollen de rol van Secretaresse van promotor in.
    • Sluit onderin het scherm af met Opslaan.
    gebruiker-toevoegen
  • Hoe rollen in Hora Finita verwijderen?

1. Zoek de betreffende persoon op in de tab Gebruikers, Alle gebruikers.

2. Voor het verwijderen van enkele rol in Hora Finita: verwijder de hele gebruiker uit Hora Finita, onderaan in het scherm Gebruiker - aanpassen. Klik op de button Verwijderen en vervolgens nogmaals Verwijderen.

3. Voor het verwijderen van één van de rollen van een gebruiker: klik op het verboden in te rijden-/eenrichtingbord-icoontje, en Opslaan.
  • Promovendus switcht van faculteit of onderzoeksinstituut. Wat moeten we doen?

Soms komt het voor dat een PhD-student van faculteit (en/of instituut) wijzigt. Bijvoorbeeld. van FSE naar MW.
    Niet altijd kunnen de collega's van de GS'sen deze wijziging in HF doorvoeren.

Wat kunnen wij wel doen? In welke stappen?

• Zoek de student op
    • Ga in de tab Algemeen naar het onderdeel Organisatie en onderzoek
    • Voer wijzigingen door bij faculteit*, graduate school, instituut, onderzoeksschool, programma en/of programmalijn.
    • Klik op Opslaan. De nieuwe GS kan nu het promotietraject zien en eventueel verder aanpassen.