De Nationale Week zonder Vlees
Afgelopen week was het de Nationale Week zonder vlees. Om het wat makkelijker te maken werden er gedurende de week extra vegetarische en vegan maaltijden aangeboden in de kantines van RUG. Om studenten en medewerkers te laten proeven, hebben we in diverse kantines vegetarische saucijzenbroodjes uitgedeeld. Hopelijk heeft dit je geïnspireerd om vaker een vegetarische of vegan maaltijd te eten. Wil je wel iets eten zonder vlees maar geen inspiratie voor een recept? Kijk dan hier.
Laatst gewijzigd: | 22 juli 2021 14:14 |
Meer nieuws
-
16 december 2024
Jouke de Vries: ‘De universiteit zal wendbaar moeten zijn’
Aan het einde van 2024 blikt collegevoorzitter Jouke de Vries terug op het afgelopen jaar. Daarbij gaat hij in op zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en kijkt hij vooruit naar de toekomst van de universiteit in financieel moeilijke tijden.
-
10 juni 2024
Om een wolkenkrabber heen zwermen
In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...