Twaalf onderzoekers ontvangen MSCA Postdoctoral Fellowship subsidies
Twaalf onderzoekers hebben een Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) Postdoctoral Fellowship subsidie ontvangen. MSCA is een Europees financieringssysteem gericht op het bevorderen van de mobiliteit van onderzoekers. Het biedt financiering voor 2-jarige postdoctoral fellowships voor onderzoekers van elke leeftijd, nationaliteit en discipline.
De Rijksuniversiteit Groningen heeft een uitstekende staat van dienst in deze financieringsregeling. Dit jaar zijn twaalf projecten gehonoreerd. Daarnaast kregen andere projecten het Seal of Excellence (projecten die minimaal 85% scoorden maar vanwege het beperkte budget niet gefinancierd konden worden).
Dit zijn de 12 onderzoekers die door de Europese Commissie zijn geselecteerd om samen met hun UG/UMCG-begeleiders hun onderzoeksprojecten te ontwikkelen:
-
Marjolein Admiraal (Michael Dee)
-
Serte Donderwinkel (Tobias Müller)
-
Elis Haan (Catharina Hartman)
-
Divya Khurana (Helder Santos)
-
Laura Matilde Magno (Sophia Voutsaki)
-
Nicholas Marzano (Dirk Jan Slotboom)
-
Fernando Manuel Quintana Velázquez (Erika Covi)
-
Thiecla Rosales (Helder Santos)
-
Vania Salvador Pinto (Mónica López López)
-
Martin Sarott (Beatriz Noheda)
-
Graziela Scheur (Helder Santos)
-
Betzabe Torres Olave (Lucy Avraamidou)
Het doel van de MSCA Postdoctoral Fellowhips is om het creatieve en innovatieve potentieel van gepromoveerde onderzoekers te vergroten, die nieuwe vaardigheden willen verwerven door middel van geavanceerde training, internationale, interdisciplinaire en intersectorale mobiliteit. Het is ook interessant voor senior onderzoekers die veelbelovende fellows van over de hele wereld willen aantrekken om zo hun onderzoekscapaciteit uit te breiden en hun internationale netwerk uit te bouwen.
De volgende uitnodiging tot het indienen van voorstellen wordt in mei gepubliceerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Faculty Funding Officer (login nodig) en Gema Ocana.
Laatst gewijzigd: | 14 februari 2025 13:41 |
Meer nieuws
-
16 december 2024
Jouke de Vries: ‘De universiteit zal wendbaar moeten zijn’
Aan het einde van 2024 blikt collegevoorzitter Jouke de Vries terug op het afgelopen jaar. Daarbij gaat hij in op zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en kijkt hij vooruit naar de toekomst van de universiteit in financieel moeilijke tijden.
-
10 juni 2024
Om een wolkenkrabber heen zwermen
In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...