Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters How to find us M.M.A. (Merit) Hondelink, MA

Publications

A Multidisciplinary Analysis of Early Modern Plant Food Consumption Based on Vegetal Ingredients in Culinary Texts and Subfossil Plant Remains from Cesspits

Energy usage in the kitchen: heat and material culture in sixteenth- and seventeenth-century Dutch cookbooks

Delft dineert

Poster: the common and the rare: a review of Early Modern Dutch plant food consumption based on archaeobotanical urban cesspit data

Cherries Galore in a Cesspit

Van traditionele archeologie naar ecologische archeologie: terugblik en vooruitblik in een jubileumjaar

Voedsel van dichtbij en ver weg: Het leven in steden tussen 1250 en 1750

The common and the rare: A review of Early Modern Dutch plant food consumption based on archaeobotanical urban cesspit data

3 keer pasta met Charlotte Kleyn

Appels met (Kwee)Peren vergelijken

Read more

Press/media

Promoveren op oude poep: 'Soms vinden we een bijna complete drol'

Dierlijk dineren

Schep maar op

De Archeo-Foodtruck: hoe kom je erachter wat mensen vroeger aten?

Wat at Jan Modaal vroeger? Een interview Merit Hondelink, archeobotanist

Investigating cesspits to discover age-old recipes (video)

Onderzoek naar eeuwenoude poep

Menu uit de beerput

Eten uit de beerput

Read more