Opinie in DVHN: Week zonder vlees, maar met wat dan wel? Sanderine Nonhebel ESRIG/IVEM
Het is de Nationale Week zonder Vlees. Vanuit milieuoogpunt hoeft vlees eten niet per se slecht te zijn. Als we restproducten van de voedselproductie als veevoer gebruiken, is de productie van vlees een goede manier om van afval af te komen.
In de Nationale Week zonder Vlees ga ik niet uitgebreid in op de nare gevolgen van (teveel) vlees eten. Dat staat vast elders in deze krant. Ik wil het hebben over de toekomst van onze voedselvoorziening > verder lezen.
Laatst gewijzigd: | 06 maart 2018 11:33 |
Meer nieuws
-
16 december 2024
Jouke de Vries: ‘De universiteit zal wendbaar moeten zijn’
Aan het einde van 2024 blikt collegevoorzitter Jouke de Vries terug op het afgelopen jaar. Daarbij gaat hij in op zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en kijkt hij vooruit naar de toekomst van de universiteit in financieel moeilijke tijden.
-
10 juni 2024
Om een wolkenkrabber heen zwermen
In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...