PhD support
Wil je graag ondersteuning tijdens je promotieonderzoek? Hieronder vind je een handige gids om je de weg te wijzen in de ondersteunende diensten voor promovendi van de Rijksuniversiteit Groningen.
Online zelfhulp (e-Health)
Een online en anonieme aanpak is voor veel studenten een eerste stap naar hulp voor mentale problemen.
De zelfhulpmodules van Mirro bieden jou online ondersteuning als je een moeilijke periode doormaakt. Er zijn verschillende onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan angst, werkstress of piekeren.
Ga voor meer informatie en het aanbod van zelfhulpmodules van Mirro naar de PhD Support pagina en open de juiste tab.
Wat kan ik doen om ondersteuning te krijgen?
Als je wel wat hulp kunt gebruiken tijdens je onderzoek kun je altijd contact opnemen met je PhD Coördinator, iemand in jouw Graduate School, of je kunt met je supervisor praten. Als je specifieke hulp nodig hebt, biedt de universiteit je vertrouwelijke ondersteuning aan, gebaseerd op jouw situatie. NB: De links hieronder leiden naar websites buiten de site van de Groningen Graduate Schools. Mogelijk heb je jouw personeels- of studentnummer nodig om in te loggen.
NB: Sommige cursussen kunnen worden aangeboden door meerdere afdelingen. Wij zijn bezig om ons opleidingsaanbod te integreren. Als er meerdere opties beschikbaar zijn voor dezelfde cursus, kies dan wat het beste past bij jouw situatie.
De GSMS heeft eigen PhD support groepen voor promovendi in de Medische Wetenschappen / bij het UMCG. Meer informatie vind je bij de Cursus informatie (RUG website).
Workshops op aanvraag voor promovendi
PhD psycholoog Karen Huizing biedt een aantal workshops op aanvraag aan. Deze workshops kunnen worden aangevraagd door de PhD Councils en Gopher, maar als je zelf een workshop wilt organiseren voor een groep promovendi (minimaal 10 deelenemers), voel je dan vrij om een verzoek te sturen aan k.huizing@rug.nl.
Laatst gewijzigd: | 18 november 2024 12:41 |