Universiteitsbibliotheek Hulp Hora Finita support Veelgestelde vragen Hora Finita Veelgestelde vragen Hora Finita Toegang

Hoe kan ik inloggen in Hora Finita als externe gebruiker (zonder p-nummer)?

External users of Hora Finita
External users of Hora Finita, without a p-number (e.g. with e-number, or with u-number), can login to Hora Finita using the Inloggen zonder p-nummer/ Login without p-number option.

logon-without-p-number

Login in met E-nummer of U-nummer, en wachtwoord.

inloggen-zonder-p-nummer

Een 6-cijferige code wordt naar je email-adres gestuurd. Vul deze code in.

6-cijferig-nummer

Nota Bene: Externe gebruikers van Hora Finita die al toegang hebben tot Hora Finita bij een andere universiteit in Nederland: de Hora Finita-omgeving van de RUG is een andere dan die van de andere Nederlandse universiteit. Je dient met aparte inloggegevens in te loggen.