Skip to ContentSkip to Navigation
Jantina Tammes School of Digital Society, Technology and AI Agenda

Digital Society Conference

Wanneer:do 25-04-2024
Waar:Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Ben jij klaar om een diepe duik te nemen in de wereld van technologische innovatie, digitale transformatie en maatschappelijke impact? Dan is de Digital Society Conference op 25 april jouw bestemming!

Het Digital Society-programma, met de deelname van alle Nederlandse universiteiten, in samenwerking met NWO, SSH-raad en UNL, organiseert de 5e editie van de Digital Society Conference. Het thema van deze editie is: Publieke Waarden voor een Digitale Samenleving. Ontdek de nieuwste technologische trends en ontwikkelingen op het gebied van Media en Democratie, Gezondheid en Welzijn, Betekenisvolle Mens-AI-interactie en nog veel meer.

Maak kennis met gelijkgestemde professionals, deel ideeën en bouw waardevolle relaties op tijdens netwerksessies en interactieve workshops. We hebben een interessant programma samengesteld met internationaal erkende keynote-sprekers, team science-tafels, breakout-sessies en netwerkmogelijkheden. Of je nu een doorgewinterde expert bent in technologie of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van onze digitale wereld, de Digital Society Conference biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie over de Digitale Samenleving Conferentie lees je op de eventwebsite

digital society logo
View this page in: English